Er wordt zowel voor- als naschoolse opvang voorzien.

Deze opvang wordt georganiseerd door de ‘landelijke kinderopvang’. Deze opvang gaat door in het poortgebouw van de pastorie. Indien uw kind gebruik zal maken van deze opvang dient het éénmalig in te schrijven te Wespelaar op het nummer:

’s Morgens is onze schoolpoort open om 8 15 uur en we sluiten

‘s avonds de schoolpoort om 15.45 uur (‘s woensdags om 12.30 uur).

’s Avonds wordt de opvang voor onze kleuters georganiseerd door de ‘landelijke kinderopvang’. Deze opvang gaat door in het poortgebouw van de pastorie.

Voor de leerlingen van het 1° t.e.m. het 6° leerjaar is er mogelijkheid tot het volgen van huiswerkklas of deel te nemen aan andere naschoolse activiteiten en dit van 15.45u tot 17.00u. De opvang gaat dit schooljaar door in de pastorie en is onder toezicht van IGO Leuven. Hiervoor dienen de ouders ook éénmalig in te schrijven. Formulier en ander info kan je bekomen op het secretariaat van de school.